PROMPTS VOOR GROEI

PROMPTS VOOR GROEI

Uit jarenlange ervaring weten we dat je in het werk zo’n behoefte kan hebben aan tijdelijke externe ondersteuning en motivatie. Even iemand die je kan helpen om overzicht te krijgen, te sparren, meer te durven en doen. Juist als je op het punt staat volgende stappen te nemen in je bedrijf. Als het jeukt en kriebelt om nieuwe klanten te werven, als je een uitdagend project of klus aanneemt. Het zijn dit soort prompts die je laten weten: “Yes, ik sta op het punt me weer verder te ontwikkelen. Dat is gaaf!”

Het is onze missie om iedereen meester te maken van zijn eigen ontwikkeling. We lopen graag een eindje met je mee en helpen je met praktische tools om een stevige basis en heldere koers uit te zetten voor jezelf. Want dat kan je!

Leer ook met meer ontspanning, veerkracht en effectiviteit je soft skills te ontwikkelen, met plezier naar betere resultaten!

MDCoach coaches Rudi Mieke Sam

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

MDCoach referentie Wefitter
MDCoach referentie Wolk Academie
MDCoach referentie DUMO
MDCoach referentie Rebelpoint
MDCoach referentie jouwprojectleider

“Rudi verstaat het vak van luisteren. Hij stelt de juiste vragen zonder vooraf in te vullen. En hij geeft je een duwtje in de rug. Hierdoor ga je op zoek naar je eigen pad. Het antwoord zit immers al in jezelf. Je moet het alleen nog doen.

MDCoach ondersteunt hierbij perfect. Zo ontwikkelde ik m’n eigen werkwijze, in lijn met m’n persoonlijkheid als professional. Deze soft skills gebruik ik nu als supervisor bij DHL in mijn team.”

MDCoach Matthijs Sebel

Matthijs Sebel
Procesmanager bij DHL