coachingsprogramma’s

coaching

Coaching is jezelf een tijdelijke externe booster gunnen. Een sparringpartner die je inspireert, die goed luistert, verhelderende vragen stelt, je een spiegel voorhoudt en die je een vriendelijk schopje onder je kont geeft. Precies op het moment dat je het nodig hebt. En voor wie geldt dat nu niet, zo af en toe? Precies!

MDCoach biedt business coaching, sales coaching en coaching in persoonlijke effectiviteit, voor verschillende doelgroepen. Ben je ondernemer die volgende stappen wil zetten in zakelijke groei? Ben je een salesprofessional of accountmanager die het samenspel met je klant wilt versterken? Of ben je een young professional die meer plezier, zelfvertrouwen en resultaat in het werk wil ontwikkelen? Dan zit je hier goed.

Voor ondernemers die willen sparren over de volgende stappen in hun zakelijke groei

Thema: Business coaching
Voor: Ondernemers

Omschrijving van de coaching
Samen met een ervaren business coach stel je vast voor welk gedurfd doel je je energie wilt inzetten. Welke zakelijke uitdaging lonkt? Waar wil je je tanden inzetten? Wat belemmert je nu in je bedrijf – of in je leiderschap- en welke stappen heb je te zetten om het potentieel van jezelf en je bedrijf te verwezenlijken?

Visualiseer je ambitie en werk gestructureerd toe naar de realisatie ervan.

Voor sales professionals die het samenspel met hun klanten willen vergroten om gezamenlijk tot het beste resultaat te komen

Thema: Sales coaching
Voor: Beginnende en ervaren sales professionals en accountmanagers

Omschrijving van de coaching
Met een ervaren sales coach ontdek je hoe je je persoonlijke effectiviteit in het klantcontact verder kunt vergroten. Durf je jezelf volledig in te zetten om pijn en plezier te vergroten ten gunste van het resultaat?

Het begint met je mindset! En dan natuurlijk het verfijnen van je soft skills om schijnbaar moeiteloos tot een ja, ja, ja met je klant te komen. Yes, we can!