Training EN coaching in soft skills

Training & coaching in soft skills

MDCoach helpt je je soft skills verder te ontwikkelen, zodat je nog effectiever wordt in je werk. Niet door nog harder te werken, of veel meer uren te draaien. Nope! Juist door ontspannen en met plezier je vaardigheden te versterken, vergroot je je mogelijkheden en benut je nog meer van jouw unieke kwaliteit. Zeg nou zelf, daar word je toch blij van?

In de trainingen leer je samen met anderen. Het voordeel is dat je een heldere structuur krijgt aangeboden, waarbinnen je werkt aan je eigen doelen. Daarnaast benut je ervaringen van anderen. De kwartjes vallen dan vaak nog sneller. De onderwerpen in het programma sluiten naadloos aan bij jouw werkpraktijk. Praktisch, hand-on, gebaseerd op bewezen theorie. Je kunt kiezen tussen open inschrijving en in-company.

In de coaching werk je zelfstandig aan het versterken van je skills. Voor ondernemers is er de business coaching, voor volgende stappen in zakelijke groei. Speciaal voor salesprofessionals en accountmanagers biedt MDCoach sales coaching. En voor young professionals die sneller willen groeien is coaching op persoonlijke effectiviteit ontwikkeld. Begeleiding op maat, persoonlijk en effectief.